Lukabu otvorio ured u Osijeku

Zatvori Pokaži

27 ruj. 2012 in Novosti

Autor : lkb

Sve popularniji osječki modni brend Lukabu od sada ima i svoj ured u Osijeku. Naime, u srijedu je u prostoru `Name` na Trgu dr. Ante Starčevića otvoren njihov prvi ured. Svečanom otvorenju, uz prigodni domjenak, nazočili su poslovni suradnici brenda, djevojke iz modeling agencije i drugi uzvanici.

Modni brend Lukabu zajednički je projekt mlade osječke dizajnerice Marine Ljubojević i i Dore Radl Ćućić, vlasnice tekstilne tvrtke “Radl” d.o.o. iz Osijeka.

Dvije djevojke zajedničkim snagama su se upustile u modno-poduzetničke vode a njihove prve kreacije već su u “opticaju” osječkim ulicama. Lukabu se sastoji od nosivih kreacija a čine ga haljine, kombinezoni, suknje, hlače, remenje, torbice i drugo, i za sada je još uvijek prvenstveno orijentiran ženama.

Lukabu je sto posto domaći proizvod, jer su u proces od kreiranja same ideje, nabave materijala, proizvodnje i prodaje uključeni hrvatski suradnici i partneri.

Svoje kreacije Marina i Dora su predstavile na nekoliko modnih revija, a djevojke iz  nose upravo Lukabu.

Lukabu ured nalazi se na prvom katu robne kuće Nama, ondje se mogu pogledati i neke od modnih kreacija, a otvoren je za upite i stranke svakodnevno od 9 do 14 sati.

via

write my essays

Ispričavamo se, no komentari su zatvoreni.